Copyright

Materialele de pe acest site sunt protejate de Legea Drepturilor de Autor (Legea nr. 8/1996). Este interzisă reproducerea, copierea, editarea, publicarea și distribuirea acestor materiale, fără acordul scris al titularului ÎI Onel Mihaela. Este interzisă vânzarea sau oferirea materialelor cu scopul de a fi revândute în afara rețelelor noastre de distribuție.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

 

Important!

Suntem înregistrați în SEAP/SICAP!
(cod CPV 22900000-9)

E-mail: office@omadesign.ro
Tel:
0333.113.491
(L-V - 9.00 - 14.00)
 

COMANDA MINIMĂ - 100 LEI!

Termen de livrare
4-10 zile lucrătoare!

(depinde de formatul materialelor)

Comenzile se fac 
EXCLUSIV pe site!

 

 

Suntem înregistrați în SEAP/SICAP!
(cod CPV 22900000-9)

COMANDA MINIMĂ - 100 LEI!

Termen de livrare
4-10 zile lucrătoare!

(depinde de formatul materialelor)

Comenzile se fac 
EXCLUSIV pe site!

Pentru orice
modificare de grafică
se percepe o taxă
de 30,00 lei!

 

03

Despre noi

Prin activitatea noastră, noi, cei de la OMADESIGN, vrem să devenim un real sprijin cadrelor didactice din învățământul preșcolar, primar, gimnazial sau liceal, elevilor şi părinţilor acestora prin crearea unor materiale personalizate, unice, care să aducă un strop de culoare în acest mediu complex şi plin dar prăfuit al educaţiei.  Încercăm, de asemenea, să conturăm o imagine cât mai corectă și în același timp expresivă a identității dumneavoastră, fie că este vorba de o persoană, o instituție (școală) sau o afacere, oferind în principal servicii de creație grafică computerizată, grafică pentru materiale de reprezentare, execuție bloguri, website-uri, animații flash pentru bannere web și reclame electronice.

Produsele noastre sunt realizate de către graficieni cu o vastă experiență în domeniu în colaborare cu psihologi și cadre didactice calificate și cuprind un număr variat de materiale de diferite mărimi și modele, realizate în policromie, cu o grafică deosebită:
– calendare şcolare, ecusoane, insigne, semne de carte, orare şcolare, diplome, postere educaţionale, jetoane, planșe educaționale, decoruri și decorațiuni pentru clasă sau activități educaționale;
– cărți de vizită, afișe, calendare, pliante, flyere, broșuri, rame fotografii, postere, felicitări, bannere.
Tipărirea produselor se realizează pe tipar digital de cea mai bună calitate iar materialul folosit este carton 250g (formate mici până la A3) / hârtie foto 300g (formatele mari - A2, A1). Pentru decorațiuni, respectiv ghirlande, folosim carton colorat 160g. 
 
De asemenea, oferim servicii de editare și paginare referate, articole, grafice, prezentări power point, lucrări (licență, disertație, doctorat, grad didactic), proiecte educaționale; servicii de fotografiere, prelucrare imagini, identitate vizuală (creație și design).
 
Atenție! Pentru mai multe detalii privind comenzile, plata și livrarea vă rugăm accesați și pagina Întrebări și răspunsuri!

 

Toate preturile contin TVA ANPC Creare Magazin Online