Alte materiale didactice
Meniu
Cos de cumparaturi

Alte materiale didactice

Materialele cromatice eficientizează actul învăţării prin creşterea interesului elevului, concentrarea atenţiei, stimularea imaginaţiei. Specialiştii susţin că sintagma “marile genii s-au născut la ţară” nu este întâmplătoare, deoarece spaţiul cromatic foarte variat al localităţii rulale, în comparaţie cu cenuşiul oraşelor, asigură o dezvoltare mentală superioară. Studii psiho-colorimetrice au indicat creşterea vitezei de memorare cu peste 40% în cazul utilizării materialelor didactice colorate, prin creşterea acuităţii de percepere şi a preciziei.
 
Pentru aceasta este necesar ca fiecare educator, învăţător sau profesor să depună pasiune, dăruire şi muncă, să devină creator de tehnici şi tehnologii didactice, să se aplece permanent asupra literaturii de specialitate pentru a găsi metodele, mijloacele şi materialele necesare activităţii educaţionale sau…
 
…poate achiziționa produsele noastre, elaborate conform programei Ministerului Educației, realizate în policromie, cu o grafică deosebită, de către cadre didactice, psihologi, sociologi și graficieni cu experiență în domeniu!