Despre Noi
Meniu
Cos de cumparaturi

Despre Noi

Prin activitatea noastră, noi, cei de la OMADESIGN, vrem să devenim un real sprijin cadrelor didactice din învățământul preșcolar, primar, gimnazial sau liceal, elevilor şi părinţilor acestora prin crearea unor materiale personalizate, unice, care să aducă un strop de culoare în acest mediu complex şi plin dar prăfuit al educaţiei.  Încercăm, de asemenea, să conturăm o imagine cât mai corectă și în același timp expresivă a identității dumneavoastră, fie că este vorba de o persoană, o instituție (școală) sau o afacere, oferind în principal servicii de creație grafică computerizată, grafică pentru materiale de (re)prezentare.

Produsele noastre sunt realizate de către graficieni cu o vastă experiență în domeniu în colaborare cu psihologi și cadre didactice calificate și cuprind un număr variat de materiale de diferite mărimi și modele, realizate în policromie, cu o grafică deosebită:
– calendare şcolare, ecusoane, insigne, semne de carte, orare şcolare, diplome, postere educaţionale, jetoane, planșe educaționale, decoruri și decorațiuni pentru clasă sau activități educaționale;
– cărți de vizită, afișe, calendare, pliante, flyere, broșuri, rame fotografii, postere, felicitări, tablouri.
Tipărirea produselor se realizează pe tipar digital de cea mai bună calitate iar materialul folosit este carton 250g (formate mici până la A3) / hârtie foto 300g (formatele mari - A2, A1) sau pânză (canvas). Pentru decorațiuni, respectiv ghirlande, folosim carton colorat 160g. 

 De asemenea, oferim servicii de editare și paginare referate, articole, lucrări (licență, disertație, doctorat, grad didactic), proiecte educaționale; servicii de fotografiere, prelucrare imagini, identitate vizuală (creație și design).

 In cifre, la finalul anului 2021, OMADESIGN se prezinta astfel: 13 ani de activitate din 2008, peste 2000 de produse pe site in prezent dar si pe alte platforme de marketing, aproape 5000 de comenzi, peste 2000 de clienti inregistrati pe site, alte cateva sute de clienti pasageri, circa 1000 de scoli aprovizionate cu materialele noastre si lista este deschisa.

Site-ul Omadesign este operat de Onel Mihaela Întreprindere Individuală, cu sediul în Str. Tineretului 1/15, Roman, Neamț, înscrisă în Registrul Comerţului cu numărul F27/883/2013, CUI 32048481.