Plata si Livrare
Meniu
Cos de cumparaturi

Plata si Livrare

MODALITĂȚI DE PLATĂ


Până la sfârșitul anului 2020 plata se efectuează doar cu cardul bancar sau în avans prin transfer bancar!

Plata se face:

  • la livrare în sistem ramburs
  • avans prin transfer bancar, cu precizarea că nu este necesar să avem un cont de trezorerie* (fiind întreprindere individuală!)

​*6.1.6. În scopul respectării principiilor nediscriminării şi tratamentului egal, prevăzute la art. 2 alin. (2) lit. a) şi b) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, aprobata cu modificări prin Legea nr. 337/2006, instituţiile publice nu pot impune condiţia de a avea conturi deschise la Trezoreria Statului operatorilor economici interesaţi să participe la procedura de atribuire a contractelor de achiziţie publică. Contravaloarea bunurilor achiziţionate, serviciilor prestate sau lucrărilor executate instituţiilor publice de către operatorii economici organizaţi ca societăţi civile, fundaţii, organizaţii neguvernamentale, societăţi cooperative sau alte forme de asociere ale acestora, alte persoane fizice sau juridice care nu se încadrează în prevederile pct. 6.1.1 se achita în conturi de disponibilităţi ale acestora, deschise la instituţii de credit.

  • NOU! cu card bancar - plată securizata prin intermediul platformei Netopia Payments

Nu se percepe comision pentru niciuna dintre modalitățile de plată puse la dispoziție. Nu există taxe sau comisioane ascunse.

Greșeli de tipărire

În eventualitatea în care prețul produsului său unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

TIMP DE EXECUȚIE - 5-10 zile lucrătoare (de la emiterea comenzii) + transportul prin poștă (3-4 zile) / curier (2 zile). Pentru formatele mari (A2, A1) decoruri, jetoane, insigne sau decorațiuni timpul de execuție se poate prelungi!


MODALITĂȚI DE LIVRARE A COLETULUI 

prin Poșta română – taxa de expediere se plătește de către client și este 15,00 lei 

prin Prioripost - serviciul de curierat al Poștei Române - taxa de expediere se plătește de către client și este 20,00 lei 

prin Curier (Fan Courier) - taxa de expediere se plătește de către client și este 25,00 lei + 1 leu/km suplimentar. Lista localităților pentru care nu se percep kilometri suplimentari o puteți consulta AICI.


Mențiuni legate de primirea COLETULUI prin poștă:

Vă rugăm să vă prezentați la oficiul poștal în 2-3 zile de la primirea mesajului de confirmare a livrării, chiar dacă nu primiți aviz. Coletul este păstrat 10 zile calendaristice de la sosire, după care ne este returnat în caz că nu este ridicat, ceea ce presupune costuri suplimentare pentru retrimiterea lui.

Pentru livrările prin poștă adresa de livrare trebuie să corespundă cu cea din buletin. În caz de necorespondență, puteți preciza în locul străzii opțiunea “POST RESTANT Oficiul Poștal….” cu mențiunea foarte importantă că precizarea oficiului poștal este obligatorie.

(ÎN CAZUL ÎN CARE SE RETRIMITE CĂTRE DVS!): În cazul în care nu ridicați coletul de la poștă iar acesta se întoarce la noi, pentru a-l primi va trebui să achitați taxele de magazinaj și reexpediere. (încă 30 lei!)


Mențiuni legate de primirea COLETULUI prin curier:

Vă rugăm să fiți disponibil pentru contactare de către firma de curierat în 1-2 zile de la primirea mesajului de confirmare a livrării. Coletul este păstrat 7 zile calendaristice de la sosire, după care ne este returnat în caz că nu este ridicat de la sediul firmei de curierat, ceea ce presupune costuri suplimentare pentru retrimiterea lui. Atenție! Dacă amânați livrarea, este posibil ca firma de curierat să nu vă mai contacteze, va trebui atunci să luați legătura cu ei. 

(ÎN CAZUL ÎN CARE SE RETRIMITE CĂTRE DVS!): În cazul în care firma de curierat nu vă găsește iar coletul se întoarce la noi, pentru a-l primi va trebui să achitați taxele de magazinaj și reexpediere. (încă 40 lei!)


DE OBICEI, UN COLET RETURNAT NU SE MAI RETRIMITE! ASTFEL, VEȚI PIERDE DEFINITIV CALITATEA DE CLIENT OMADESIGN!

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.


ALTE PRECIZĂRI:

COPYRIGHT - Materialele de pe acest site sunt protejate de Legea Drepturilor de Autor (Legea nr. 8/1996). Este interzisă reproducerea, copierea, editarea, publicarea și distribuirea acestor materiale, fără acordul scris al titularului ÎI Onel Mihaela. Este interzisă vânzarea sau oferirea materialelor cu scopul de a fi revândute în afara rețelelor noastre de distribuție.

Astfel, cumpărătorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terțe părți, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original intenționat de ONEL MIHAELA I.I., includerea oricarui conținut în afara Site-ului, îndepărtarea însemnelor grafice (© omadesign) care semnifică dreptul de autor al ONEL MIHAELA I.I. asupra conținutului precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, decât cu acordul scris expres al ONEL MIHAELA I.I.


IMPORTANT! Imaginile de prezentare a produselor sunt destul de mari pentru a fi studiate înainte de a face o comandă, astfel încât solicitarea acestora pe mail este nejustificată.
Semipersonalizarea produselor este gratuită! Pentru personalizarea completă percepem o taxa (afișată la produsele care se personalizează)!
Nu trimitem doar modele de produse! Nu trimitem mostre gratuite! Nu trimitem diplome necompletate!


Pentru motive justificate OMADESIGN își rezervă dreptul de a restricționa accesul Clientului/Cumparatorului în vederea efectuării unei Comenzi și/sau la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității Clientului/Cumparatorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel OMADESIGN.